Az olasz étkezőasztal anyaghasználata

 

Artic étkezőasztal

Artic étkezőasztal

Szóval az olasz étkezőasztal anyaghasználata. Nem hiszem, hogy túlzás lenne azt mondani, hogy a magával ragadó és esztétikai élményt nyújtó olasz étkezőasztalok a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készülnek. Rengetegszer láttam már akác- és diófából készült asztalokat, amelyeknek a természetes szépségét és a struktúráját a mesteri kézimunka még inkább kiemeli. Na és a márvány? Az olaszok valódi mesterei ennek a kemény, tartós és szemet gyönyörködtető anyagnak az alkalmazásában.
Persze az anyaghasználat nem csak az esztétikumról szól! Az olasz étkezőasztalok nem csupán szépek, de funkcionálisak is. Gondolkodjunk csak bele, milyen fontos, hogy az asztal tartós, ellenálló és könnyen tisztítható legyen, amikor napi szinten használjuk! Ráadásul, ha valami kiöntünk az asztalra, az sem okoz nagy problémát, mert az anyagok úgy vannak kiválasztva és bevonva, hogy ne szívják magukba a folyadékot.
Talán te is észrevetted már, hogy az olasz étkezőasztalok stílusosan ötvözik a hagyományokat a modern design elemekkel. Az anyagok keverése, mint például a fa és az acél, nyújtja ezt a friss, modern megjelenést, miközben a hagyományos anyagok gondoskodnak a meleg és otthonos hangulatról. És ez az összhatás valami egészen különleges. Mintha maga Italia köszönne vissza az asztalban: a történelem és a modern kor elegyének érzése, amit csak egy igazi, olasz tervezésű étkezőasztal tud közvetíteni. Szerinted is így van, ugye?
Végül is, mindegy, hogy milyen anyagot választasz az olasz étkezőasztalodhoz, a www.myhome.hu kínálatában biztosan találsz olyat, ami tökéletesen illik az ízlésedhez és az otthonodba. Mert az olasz design étkezőasztalok nem csupán bútorok, hanem művészi alkotások, amelyek otthonossá és élhetővé teszik a teret.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!